På Scen

Allsång  Mikrofon, Hej å Välkommen. applåder Föreläsningar 
Gruppdynamik LEDARSKAP

imse vimse spindel Kostervalsen konserthus Skratt.
förvåning Rolig historia allvar 

  

Bildbeskrivning
Bildbeskrivning
Bildbeskrivning

Allsång med quiz på Seaside, Björkö.

Sex torsdagar i juli och augusti har vi sedan nio år haft dessa succeártade föreställningar. Publiken och kundnöjdheten ökar för varje år. Det brukar bli ordentligt tryck på bryggan.
Allsången har en egen sida på Facebook. Klicka här!
Man kan även hyra in oss till företagsfesten eller liknande, där vi alla sluter upp i fantastisk allsång tillsammans. Vill du boka oss? Klicka här.

   Kal å Ada

Under fyra år, 2013-2016, var Ingmari Dalin och jag Göteborgs officiella Kal och Ada, utsedda av Kals Åden. 

Men vi erbjuder fortfarande våra föreställningar, Kal å Ada, Nu å änna då va´!  och  Kal å Ada möter Hasse och Tage!

Dessutom har vi skapat en ny : Låtarna som byggde Folkhemmet!

Musik, glädje och skratt!! Vill ni boka? Skicka ett mail!


Sånger från havet

Jag och ett gäng grabbar som liksom jag seglat med ostindiefararen Götheborg ger en föreställning med sjömansvisor från hela världen plus berättar storys om sjömäns äventyr genom tiderna. Ofta ger vi föreställningar ombord på skeppet vilket ger en oemotståndlig karaktär till framträdandet.

Vill du kolla ett utdrag från Youtube se nedan.

Vill du boka oss?  Klicka här!

Bildbeskrivning

Föreläsare

"Smällar man får ta" är rubriken på min nya föreläsning. Vad styr hur gruppen formas? Vem blir ledare och varför? Och inte minst, hur kan du själv se till att framtida smällar tar mindre hårt. 

En roande föreställning om människor i grupp som innehåller mycket igenkänning men också nycklar till hur du själv kan kartlägga ditt beteende. Och jag sjunger och spelar för att beskriva den mest extrema situationen då det verkligen gäller att gilla läget.


"Över Atlanten med hjärtat i halsgropen." Jag föreläser också om när jag bara några månader efter att jag drabbats av hjärtinfarkt seglade över Atlanten. Alla undrar hur jag vågade. Men det är enkelt: man lever för att leva, inte för att va rädd för att dö!


Under 2018 har jag också vid flera tillfällen föreläst om min egen TV-karriär, stort och smått, anekdoter och lärdomar.

Vill du veta mer eller boka mig? Klicka här!

Bildbeskrivning

Moderator

Fint ord det där, förr sa man alltid konferencier. Gick bra det med!! Stå längst fram och hålla koll på en föreställning, leda och fördela ordet, programleda. Det där gör jag mest hela tiden, oftast privata stängda tillställningar men också öppna publika. Inte så mycket att skryta om men det tillhör en viktig del av arbetslivet!!

Och ibland blir det lustiga situationer, som på bilden här ovan där jag instruerar Kinas dåvarande premiärminister Hu Jintao att tala närmare micken. Att döma av minspelet ser det snarare ut som om det är jag som bestämmer mest av oss två här i världen!

Vill du boka mig? Klicka här!!

Bildbeskrivning


Skådespelare

På gamla dar har jag börjat spela teater, lättsam sommarteater. Den fria teatergruppen Skratteparadiset Brännö sätter upp farser med substans på Brännö Varv om somrarna. 2014 premiärspelade vi med Sköna skjut i Skärgården. Sommaren 2015 följde vi upp med Kyss mej Shejk! 

Allsång

Kal & Ada

  

Upphovsrätt © Tiger TV AB. Alla Rättigheter Reserverade. Web RICOnsulting.